Promotie Curs Online: 30 iulie 2024

"Cel mai bun curs SEAP | SICAP de pe piaţă" - conform opiniilor cursanţilor noştri.

Curs SEAP: CURS DE UTILIZARE Noua Platforma SICAP
pentru OPERATORI ECONOMICI (Ofertanti)

 • Ultimele Modificari Aparute in Platforma www.e-licitatie.roelicitatie logo
 • Curs pe Noua Platforma SEAP SICAP 2024
 • Conform Noii Legislatii Nationale (Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 99/2016)

PERFECT PENTRU TINE SAU FIRMA TA !
Daca vrei să-ţi vinzi produsele, serviciile sau lucrările prin SEAP, sau să participi la licitaţii electronice cu şanse reale de câstig, atunci ai ajuns unde trebuie - la cel mai bun curs SEAP pentru Ofertanti din Romania - conform feedback-ului cursantilor nostri!

Participă la acest curs PRACTIC unde vei învăţa TOTUL DESPRE SEAP | SICAP ! Cursul va fi derulat prin prezentări şi practică pe varianta DEMO a SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) in noua sa variantă dezvoltată prin proiectul SICAP (Sistemul Informatic Colaborativ pentru mediu performant de desfăsurare al Achiziţiilor Publice).

Iată mai jos perioadele de desfăşurare la Curs SEAP ONLINE sau Curs SEAP BUCURESTI (curs la sala),  iar oferta completă cu reduceri se deschide apăsând mai jos pe butonul: “Vezi Oferta & Tarife Aici”.  Locurile sunt limitate, INSCRIE-TE ACUM pentru reduceri de preţ ! 

Cand se desfasoara cursul:

Locatia:

Centrul de Training:

Perioada:

Detalii Curs:


Curs ONLINE

30 iulie 2024


OFERTA: Tarif redus Curs SEAP SICAP Online pana la 24 iulie 2024 inclusiv !

Curs FIZIC

2 august 2024


OFERTA: Tarif redus Curs SEAP SICAP Fizic pana la 26 iulie 2024 inclusiv !

Curs ONLINE

6 august 2024


OFERTA: Tarif redus Curs SEAP SICAP Online pana la 26 iulie 2024 inclusiv !

Cum te inscrii la un curs:

 1. Completati si trimiteti formularul de inscriere:
 2. Primiti in aceeasi zi CONFIRMAREA DE PARTICIPARE si factura proforma aferenta.

Tematica cursului de Utilizare SICAP - Noua Platforma 2021 - OFERTANTI

 1. Modul teoretic

  Prezentare SICAP - informaţii din partea publică a site-ului

  Procedura de înregistrare în SICAP

  Procedura de recuperare / reînnoire certificat digital in SICAP

  Prezentare interfaţă după autentificarea în DEMO - SICAP - meniurile principale

  Prezentare secţiune "Contul meu" cu submeniurile sale

  Prezentare plata online pentru operatori economici

  Prezentare secţiunea "Notificări"

  Prezentare anunt studiu de piata

  Prezentare anunt publicitar

  Document Unic de Achizitie European (DUAE) – intocmire, incarcare la nivelul procedurii

  Definire catalog de produse / lucrări / servicii pentru a vinde atunci când autorităţile contractante iniţiază procedura de cumpărare directa

  Căutare proceduri simplificate, licitatii deschise etc (după mai multe criterii, online cu loturi şi fără loturi)

  Înscriere proceduri simplificate, licitatii deschise etc. online (criteriul de atribuire preţul cel mai scăzut şi cel mai bun raport calitate-preţ)

  Depunere ofertă de preţ şi depunere documente (DUAE, propunere tehnica, oferta financiara) la procedurile simplificate, licitatiile deschise online cu sau fara faza finala de licitatie electronica

  Participare la faza finala de licitatie electronica

 2. Modul practic
  (se lucreaza efectiv, individual, simulându-se o sesiune reala de lucru)

  Parte practică - accesări aplicaţie DEMO - SICAP

  Înregistrare cont acces DEMO – SICAP operator economic

  Modificare date secţiune "Contul meu"- administrare useri pe cont

  Vizualizare anunt studiu de piata

  Vizualizare anunt publicitar

  Gestionare/publicare catalog de produse / lucrări / servicii

  Acceptarea sau refuzul comenzii initiate din catalogul de produse/servicii/lucrari de catre autoritatile contractante prin achizitia directa

  Căutare proceduri simplificate, licitatii deschise etc. online (după mai multe criterii, online cu loturi şi fără loturi)

  Înscriere proceduri simplificate, licitatii deschise etc. online (criteriul de atribuire preţul cel mai scăzut şi cel mai bun raport calitate-preţ)

  Depunere ofertă de preţ şi depunere documente (DUAE, propunere tehnica, oferta financiara) la procedurile simplificate, licitatiile deschise online cu sau fara faza finala de licitatie electronica

  Participare la faza finala de licitatie electronica

  Reluarea competiţiei în SICAP pentru acordul cadru cu mai mulţi operatori economici

  Discuţii finale

Mai multe informatii:

Cursul SEAP SICAP este direct adresat OPERATORILOR ECONOMICI (Ofertanti) interesati sa depuna oferte in cadrul procedurilor de achizitii publice organizate de Autoritatile Contractante si sa participe la licitatiile electronice.

Acest program de pregatire in SEAP SICAP vine in intampinarea participantilor cu informatii proaspete atat despre noile functionalitati aparute in SEAP SICAP, cat si despre noile modificari legislative din domeniul achizitiilor publice.

Obiectivul cursului este perfectionarea cunostintelor teoretice si practice in domeniul achizitiilor publice, dezvoltarea abilitatilor profesionale a Ofertantilor implicati in SEAP SICAP pentru UTILIZAREA CAT MAI EFICIENTA a SEAP SICAP, in vederea participarii la licitatii si a castigarii contractelor cu Autoritatile Contractante.

NOU: Incepand cu data de 8 APRILIE 2019 a fost integrat Documentul Unic de Achiziții European (DUAE) în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) ! Vino la curs si invata cum trebuie sa procedezi !

DUAE (Document Unic de Achizitie European) este instrumentul care faciliteaza participarea operatorilor economici la procedurile de atribuire a contractelor de achizitie publica/sectoriale si reduce sarcinile administrative pentru autoritatile/entitatile contractante, fiind instituit la nivelul Uniunii Europene prin Regulamentul C.E. nr. 7/2016.

Conform noii legislatii nationale (Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 99/2016), acesta este obligatoriu a fi utilizat atât de catre autoritatile contractante, cât si de catre operatorii economici participanti la procedurile de atribuire (în functie de calitatea pe care o au în respectiva procedura de atribuire candidat, ofertant, tert sustinator, subcontractant) începând cu intrarea in vigoare a acesteia.

Participand la acest program veti invata totul despre SEAP ! Prin perfectionarea modului de lucru in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), va veti spori substantial sansele de castig a licitatiilor electronice la care participati.

DESCARCA AICI
Prezentarea Cursului

Ce spun cursantii nostri:

 • Stiti cum se spune: “teoria ca teoria, dar practica ne omoara’’ … a fost un curs practic prin excelenta, relaxant si incitant in acelasi timp, am parcurs toti pasii care trebuie facuti pentru o licitatie, am lucrat pe laptopuri asistati de trainerii SEAP. Ma declar multumita suta la suta de acest curs si il voi recomanda prietenilor.

 • Cele 2 module s-au imbinat perfect: teoria si practica. Am lucrat pe laptopuri puse la dispozitie de organizatori in variant demo. Acum folosesc SEAP cu success iar platforma SEAP nu mai este chiar asa de “neprietenoasa”cum parea la inceput. Multumim trainerilor SEAP!

 • Aveam cateva cunostinte despre SEAP dar in acelasi timp mi se parea foarte complicat da utilizat site-ul. Am venit la acest curs de utilizare SEAP cu incredere si pot spune acum ca ma descurc de minune pe e-licitatie. PS: si cu aportul meu, firma a castigat cateva licitatii bune.

 • ... Organizarea cursului a fost extrem de bine realizata, fiind diferit si mullt mai bun decat alte cursuri din domeniu, la care trebuie sa recunosc ca am mai participat dealungul timpului, fiind un curs interactiv (total neplictisitor) si extrem de bine organizat.

 • Am participat la cursul de utilizare SEAP organizat de catre Smart Expert si am fost extrem de multumita de cunostintele dobandite pe parcursul acestuia.

 • Un curs excelent, plin de vitalitate. Am dobandit cunostinte extrem de utile, tot cursul desfasurandu-se intr-un ambient placut, cu buna dispozitie. Il recomand cu caldura tuturor celor care isi doresc sa devina formatori. Felicitari un curs minunat!

 • Felicitari echipei SEAP, traineri exceptionali cu reale calitati in domeniu

 • Sunt foarte incantata ca exista acest curs. Sper din tot sufletul sa fie mai mult mediatizat pentru a afla mai multa lume de el. Bravo SMART Expert, se vede ca sunteti profesionisti. Bravoo!