Testimoniale Ce spun Cursantii nostri...

 • Stiti cum se spune: “teoria ca teoria, dar practica ne omoara’’ … a fost un curs practic prin excelenta, relaxant si incitant in acelasi timp, am parcurs toti pasii care trebuie facuti pentru o licitatie, am lucrat pe laptopuri asistati de trainerii SEAP. Ma declar multumita suta la suta de acest curs si il voi recomanda prietenilor.

 • Cele 2 module s-au imbinat perfect: teoria si practica. Am lucrat pe laptopuri puse la dispozitie de organizatori in variant demo. Acum folosesc SEAP cu success iar platforma SEAP nu mai este chiar asa de “neprietenoasa”cum parea la inceput. Multumim trainerilor SEAP!

 • Aveam cateva cunostinte despre SEAP dar in acelasi timp mi se parea foarte complicat da utilizat site-ul. Am venit la acest curs de utilizare SEAP cu incredere si pot spune acum ca ma descurc de minune pe e-licitatie. PS: si cu aportul meu, firma a castigat cateva licitatii bune.

 • ... Organizarea cursului a fost extrem de bine realizata, fiind diferit si mullt mai bun decat alte cursuri din domeniu, la care trebuie sa recunosc ca am mai participat dealungul timpului, fiind un curs interactiv (total neplictisitor) si extrem de bine organizat.

 • Am participat la cursul de utilizare SEAP organizat de catre Smart Expert si am fost extrem de multumita de cunostintele dobandite pe parcursul acestuia.

 • Un curs excelent, plin de vitalitate. Am dobandit cunostinte extrem de utile, tot cursul desfasurandu-se intr-un ambient placut, cu buna dispozitie. Il recomand cu caldura tuturor celor care isi doresc sa devina formatori. Felicitari un curs minunat!

 • Felicitari echipei SEAP, traineri exceptionali cu reale calitati in domeniu

 • Sunt foarte incantata ca exista acest curs. Sper din tot sufletul sa fie mai mult mediatizat pentru a afla mai multa lume de el. Bravo SMART Expert, se vede ca sunteti profesionisti. Bravoo!

 • In domeniul Achizitiilor Publice legislatie este intr-o continua schimbare. MI-a fost de mare ajutor acest curs foarte bine structurat, acum sunt cu legislatia “la zi” si sigur voi reveni la curs pentru noutatile legislative din viitor. Modul de prezentare a tematicii si raspunsurile la intrebarile mele si ale colegilor de grupa au fost dupa parerea mea punctele forte ale acestui training. Multimim, voi reveni!

 • M-am simtit excelent la acest curs. Am acumulat informatii pretioase si mai mult – am invatat cum sa invat daca pot spune asa. Multumim doamnei lector.

 • În primul rând as vrea sa va mulțumesc pentru felul în care ați organizat cursul de achiziții publice pe care l-am urmat prin firma dumneavoastra. Cursul în sine a fost foarte util, cu această ocazie reușind să îmi clarific o serie de de probleme cu care mă confrunt în activitatea pe care o desfășor zilnic la primărie. Cu siguranță, voi recomanda cu convingere colegilor și prietenilor mei Cursurile Smart. În plus condițiile de cazare si masa puse la dispoziție la hotel au fost excelente. Multumim inca o data!

 • Un curs foarte reusit! A fost extraordinar: am invatat lucruri noi, am intalnit oameni noi, ma bucur enorm ca am participat la acest curs. Felicitari Echipei Smart!

 • O deosebită consideratie doamnei lector pentru modul în care a sustinut acest curs. Multumiri de asemenea si firmei organizatoare mai ales pentru atenţia cu care am fost înconjuraţi si pentru profesionalismul de care au dat dovada.

 • ... Aveam dupa parerea mea suficiente cunostinte despre achizitiile publice dar imi lipsea diploma de expert. Am ales sa parcurg cursul organizat de Smart Expert Edu Solutions si ma felicit pentru alegerea facuta, deoarece pe langa diploma de absolvire, am descoperit ca mai aveam multe de invatat… Si la acest curs am invatat! Acum sunt Expert in Achizitii Publice! Multumesc echipei Smart!

 • Sunt deosebit de multumita de primul curs pe care l-am urmat la Smart Expert  (Expert Achizitii Publice), un curs excelent din toate punctele de vedere si pot spune ca nu va fi ultimul. Voi participa si la Manager de Proiect in viitorul apropiat unde sigur voi fi intampinata de acelasi profesionalism. Bravo echipei SMART!

 • A fost un training EXCELENT, cu multe informatii structurate ideal pentru a intelege si pentru a aplica perfect cunostintele cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Recomand !!! Multumim dlui trainer !

 • Trainingul a fost extrem de interesant, iar formatorul a fost foarte pregatit dupa parerea mea. Acest curs ma va ajuta sa detin in cadrul firmei in care lucrez functia de Ofiter Prelucrare Date cu Caracter Personal.

 • Am studiat piata si ma bucur pentru decizia luata de a participa la Curs Ofiter Prelucrare Date cu Caracter Personal organizat de Smart Expert. Tariful a fost cel mai convenabil si calitatea cursului si a informatiilor despre REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECTIA DATELOR (GDPR) a fost peste asteptarile mele. Recomand cu caldura acest curs !

 • Un curs de pregatire excelent pentru o functie viitoare in companie. Foarte interesant si util. Am obtinut si certificarea de Ofiter Prelucrare Date cu Caracter Personal care imi era necesara pentru desfasurarea activitatii.

 • Cursul a fost concentrat si foarte bine structurat. Mi-am lamurit toate aspectele in care nu eram sigura pe mine. Cu informatiile primite la trainingul de protectia datelor cu caracter personal sunt sigura ca nu voi mai face greseli in activitatea mea. Va multumesc domnule trainer !

 • Recomand cu incredere acest curs, a fost un raport calitate/pret excelent !!! Nu credeam ca voi dobandi atatea informatii noi si utile intr-un timp atat de scurt. Acum pot spune ca REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECTIA DATELOR (GDPR) ce presupune modul de gestiune si prelucrare a datelor imi este deja familiar ! Multumesc “Echipei Smart” si domnului trainer in special !

 • Un Training foarte bine organizat, un Trainer excelent – voi urma sfaturile primite din partea trainerului la acest curs DPO “Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal”. Pe viitor sper sa devin un DPO Extern. Felicitari organizatorilor !